...
Studieretninger

Studieretninger på Skive Tekniske Gymnasium


Vi udbyder følgende studieretninger fra august 2017:
 
  • Matematik A - Fysik A
  • Bioteknologi A - Matematik A
  • Bioteknologi A - Idræt B
  • Kommunikation/IT A - Design B

Matematik A - Fysik A

Denne studieretninger er for dig der kan lide forsøg, formler og facts. Du får stærke færdigheder både i fysik og matematik og lærer at anvende disse færdigheder i praksis gennem masser af eksperimenter. Du tænker måske, at du vil læse videre som civilingeniør, læge, fysiker, pilot... 

I kombination med de andre fag på Skive Tekniske Gymnasium: teknologi, teknikfag, idéhistorie, engelsk, samfundsfag, dansk, kommunikation/it, kemi og biologi + et væld af valgfag, får du den bredest mulige studentereksamen.

Bioteknologi A - Matematik A

Denne studieretning er for dig, der kan lide at beskæftige dig med sundhed, miljø og andre store spørgsmål inden for moderne bioteknologi. I samspil med matematik får du mulighed for at sætte formlerne på den komplekse naturvidenskabelige verden. Du tænker måske, at du vil læse videre som læge, jordemoder, kemiker, bioteknolog, ingeniør eller andet inden for det naturvidenskabelige område.

I kombination med andre fag på Skive Tekniske Gymnasium: teknologi, teknikfag, idéhistorie, engelsk, samfundsfag, dansk, kommunikation/it, kemi, fysik og biologi + et væld af valgfag, får du den bredest mulige studentereksamen.

Bioteknologi A - Idræt B

Denne studieretning er for dig, der kan lide naturen og kroppen, og gerne vil have viden om grundlæggende biologiske og kemiske processer. Du tænker måske, at du vil læse videre som dyrlæge, læge, biolog, kemiker, eller andet inden for det sundhedsvidenskabelige område.

I kombination med de andre fag på Skive Tekniske Gymnasium: teknologi, teknikfag, idéhistorie, engelsk, samfundsfag, dansk, matematik, fysik, kommunikation/it og kemi + et væld af valgfag, får du den bredest mulige studentereksamen.

Kommunikation/IT A - Design B

Denne studieretning er for dig, der kan lide medier og kommunikation, produkt- og kommunikationsdesign, samt arkitektur. Du får stærke færdigheder inden for IT-baseret kommunikation og i kombination med design kan du analysere og vurdere det design, du møder i verden omkring dig.

Du tænker måske, at du vil læse videre som arkitekt, journalist,  softwareudvikler, eller andet inden for både det naturvidenskabelige og informationsteknologiske område.

I kombination med de andre fag på Skive Tekniske Gymnasium: teknologi, teknikfag, idéhistorie, samfundsfag, dansk, engelsk, matematik, fysik, biologi og kemi + et væld af valgfag får du den bredest mulige studentereksamen. 

Skive Tekniske Skole benytter digital post. Det betyder, at post fra skolen fortrinsvist fremsendes gennem e-Boks
Velkommen til den mangfoldige verden på Skive Tekniske Skole.
Skolens uddannelser udvikles i tæt samspil med erhvervslivet og de videregående uddannelser. Vi uddanner til forskellige erhverv og til forskellige videregående uddannelser, og derfor ser vi en ære i at uddanne det hele menneske, at være med til, at den enkelte får realiseret sit potentiale fagligt, personligt og socialt. Vi hjælper på vej med at se og at realisere det potentiale.
Skive Tekniske Skole
Kongsvingervej 1
7800 Skive
Tlf.: 99 14 92 00
Mail: sts@skivets.dk
sikkerpost@skivets.dk
© 2018 Skive Tekniske Skole - Alle rettigheder forbeholdes