Studieretninger

Studieretninger på Skive Tekniske Gymnasium

Vi udbyder følgende studieretninger fra august 2017:

• Matematik A - Fysik A
  • Bioteknologi A - Matematik A
  • Bioteknologi A - Idræt B
  • Kommunikation/IT A - Design B

Matematik A - Fysik A

Denne studieretninger er for dig der kan lide forsøg, formler og facts. Du får stærke færdigheder både i fysik og matematik og lærer at anvende disse færdigheder i praksis gennem masser af eksperimenter. Du tænker måske, at du vil læse videre som civilingeniør, læge, fysiker, pilot...

I kombination med de andre fag på Skive Tekniske Gymnasium: teknologi, teknikfag, idéhistorie, engelsk, samfundsfag, dansk, kommunikation/it, kemi og biologi + et væld af valgfag, får du den bredest mulige studentereksamen.

Bioteknologi A - Matematik A

Denne studieretning er for dig, der kan lide at beskæftige dig med sundhed, miljø og andre store spørgsmål inden for moderne bioteknologi. I samspil med matematik får du mulighed for at sætte formlerne på den komplekse naturvidenskabelige verden. Du tænker måske, at du vil læse videre som læge, jordemoder, kemiker, bioteknolog, ingeniør eller andet inden for det naturvidenskabelige område.

I kombination med andre fag på Skive Tekniske Gymnasium: teknologi, teknikfag, idéhistorie, engelsk, samfundsfag, dansk, kommunikation/it, kemi, fysik og biologi + et væld af valgfag, får du den bredest mulige studentereksamen.

Bioteknologi A - Idræt B

Denne studieretning er for dig, der kan lide naturen og kroppen, og gerne vil have viden om grundlæggende biologiske og kemiske processer. Du tænker måske, at du vil læse videre som dyrlæge, læge, biolog, kemiker, eller andet inden for det sundhedsvidenskabelige område.

I kombination med de andre fag på Skive Tekniske Gymnasium: teknologi, teknikfag, idéhistorie, engelsk, samfundsfag, dansk, matematik, fysik, kommunikation/it og kemi + et væld af valgfag, får du den bredest mulige studentereksamen.

Kommunikation/IT A - Design B

Denne studieretning er for dig, der kan lide medier og kommunikation, produkt- og kommunikationsdesign, samt arkitektur. Du får stærke færdigheder inden for IT-baseret kommunikation og i kombination med design kan du analysere og vurdere det design, du møder i verden omkring dig.

Du tænker måske, at du vil læse videre som arkitekt, journalist,  softwareudvikler, eller andet inden for både det naturvidenskabelige og informationsteknologiske område.

I kombination med de andre fag på Skive Tekniske Gymnasium: teknologi, teknikfag, idéhistorie, samfundsfag, dansk, engelsk, matematik, fysik, biologi og kemi + et væld af valgfag får du den bredest mulige studentereksamen.