HTX åbner døre til

Med en teknisk studentereksamen kan du gå direkte ind på mere end 300 videregående uddannelser.

Mere 70% af de tekniske studenter tager en videregående uddannelse, og fuldfører på rekordtid.

Typiske videregående uddannelser som studenter fra Skive Tekniske Gymnasium vælger er læge, dyrlæge, ingeniør, sygeplejerske, pilot, arkitekt, datalog, nanoteknologi, bioteknologi, biologi, kemi, fysik.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man vil bruge sin tekniske studentereksamen til.