Arbejdsmetoder

Fag og studieretninger på Teknisk Gymnasium Skive afslører, at her er der tale om et ganske særligt gymnasium.

Du kan vælge mellem fem forskellige studieretninger. Det betyder også, at du får gymnasiekammerater med vidt forskellige interesser.

De fem studieretninger giver en bred vifte af muligheder bagefter til videre uddannelse.

Vi underviser blandt andet med projektarbejde for at fremme din nysgerrighed og sans for teknologiens og naturvidenskabens mysterier og vidundere.

Målet er, at du bliver dygtig til at kombinere teori med praksis - også på det kommunikative og internationale plan.