Åbent Hus HTX Skive

Skive Tekniske Gymnasium inviterer til åbent hus
lørdag d. 18. november 2017 fra kl. 10–14

Læs vores avis her

Det er en rigtig god mulighed for dig, der står over for at skulle vælge gymnasium. Kom og hør om vores spændende studieretninger, se skolens faciliteter og oplev studiemiljøet. Mød vores elever og lærere, som er klar til at besvare netop dine spørgsmål.

Studieretninger
Bioteknologi A og Matematik A
Bioteknologi A og Idræt B
Fysik A og Matematik A
Kommunikation/IT A og Design B

Valgfag
A-niveau: Teknologi, engelsk, kemi, matematik.
B-niveau: Programmering, biologi, samfundsfag,
C-niveau: Design, tysk, psykologi, programmering, idræt, innovation.

En studentereksamen fra Skive Tekniske Gymnasium giver en masse muligheder for at læse videre. Det er samspillet mellem de naturvidenskabelige, teknologiske fag og humaniora, der gør uddannelsen rigtig bred – og unik.

At være under uddannelse handler om interesser, om at finde sin rette hylde og om godt kammeratskab. Er du sikker på dit uddannelsesvalg, er valget nemt, men er du i tvivl, er det en god idé at tage til åbent hus.

Du er også altid velkommen til at kontakte skolen, hvis du gerne vil se og høre mere om Skive Tekniske Gymnasium.

Alle er velkomne. Vi glæder os til at se dig.